4 Ocak 2015 Pazar

İlginç Ölüm Hikayeleri


-DİCK SHAWN-1987: Komedyen olan Shawn bir politikacıyı taklit ederken sahnede yere yattı.O sırada kalp krizi geçirdi ve bir daha ayağa kalkamadı.
-ALEX MİTCHELL-1975: 50 yaşında tuğla ustası Mitchell komedi dizisi izlerken gülme krizine girip 25 dakika boyunca durmadan güldü.Kalbi bu duruma dayanamadı ve yatağa uzandığı an hayatını kaybetti.
-ADOLF FREDERİCK-1771: İsveç Kralı hazımsızlık yüzünden yaşamını yitirdi.İstakoz ve havyarın şampanya ile pişirilmesiyle yapılan yemekten sonra 14 çeşit tatlı yiyen Kral fenlaşarak hayatını kaybetti.
-GEORGE ALLEN-1990: Futbol antrenörü olan Allen'in futbolcuları kazandıkları maçı kutlamak için antrenörün kafasından aşağı enerji içeceği boşalttılar.Fenalaşan adam hastaneye kaldırıldı ve 1 ay sonra hayatını kaybetti.
LEE SEUNG SEOP-2005: Bilgisayar oyunları bağımlısı 28 yaşındaki Seop toplam 50 saat boyunca bilgisayarın başından kalkmadan oyun oynadı.Seop oturduğu sandalyeden bir daha kalkamadı.
-MARCO VE ROBERTO DE SOLİSA adlı iki kardeş pek geçinemiyorlardı.Robertonun sık sık kendisiyle dalga geçmesine dayanamayan Marco,kardeşini kafasına sıktığı tek kurşunla öldürdü.Fakat bir şeyi hesaba katmamıştı.Marco ve Roberto aynı dolaşım sistemini paylaşan yapışık ikizlerdi.Bu nedenle kan dolaşımı duran Marco da 5 dakika sonra öldü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder